Risicodragend bodemsanering

voor projectontwikkelaars

Bepaal snel als projectontwikkelaar de haalbaarheid van je project

Wanneer u als ontwikkelaar te maken krijgt met bodemverontreiniging op uw (her)ontwikkellocatie kan dat grote impact hebben op uw projectresultaat. Uw planning wordt ernstig verstoord en kosten lopen op. Bij een saneringstraject komt immers veel kijken. Denk aan vergunningstrajecten die uw project ernstig vertragen of onvoorziene uitvoeringswerkzaamheden die niets opleveren dan extra kosten. Het inschakelen van een specialist met ruime ervaring stelt u in staat de impact op uw projectresultaat te bepreken. Kleywegen kan voor een afgesproken, vast bedrag de sanering met de daarbijkomende verplichtingen hieromtrent voor je uit handen nemen. Zo loopt u als ontwikkelaar weinig (financieel) risico en kan u het traject loslaten. Kleywegen faciliteert een gedegen planning en houdt u continu op de hoogte van de voortgang. Geen risico’s en geen verrassingen!

Bodemsanering voor één vaste prijs

Verleg het risico naar de aannemer

Volledig bouwrijpe oplevering zonder omkijken

Hoe het werkt?

Onze bodemspecialisten schetsen de verontreinigingssituatie, inventariseren de kansen & risico’s en we stellen een praktische en doeltreffende saneringsaanpak voor, inclusief een realistische prijsopgave en planning. Eén prijskaartje voor het hele traject. Een vaste prijs dus. Zonder risico, want dat nemen wij!
Wij zorgen voor de juiste vergunningen, toestemming bevoegd gezag en voeren de gehele sanering risicodragend uit.

Voordelen:
-U heeft snel een goed onderbouw maatwerk voorstel in handen waarbij de doorlooptijd en de kosten vooraf duidelijk zijn.
-Wij verzorgen het gehele traject risicodragend waardoor wij onze expertise optimaal kunnen inzetten en kosten voor u kunnen besparen.

En het allerbelangrijkste?
-U kunt zich focussen op uw bouwproject.

Vraag een quickscan aan en krijg snel zekerheid omtrent benodigd budget & doorlooptijd

In de quickscan geven wij binnen 10 dagen tijd een volledig beeld van de vaste kosten en de benodigde doorlooptijd van uw sanering. Zo kan u snel de haalbaarheid van uw project bepalen. 

Kosten: 1.000,- (exclusief aanvullend onderzoek) 

De quickscan uitgelegd:

Bodemsaneringen-sloopwerkzaamheden

Quickscan aanvragen

Vul het formulier in en wij komen snel bij u terug.