Bouwkuip op Maat

Met een bouwkuip op maat is alles tot in de puntjes geregeld.

Het realiseren van een bouwkuip vraagt veel tijd en brengt een complexe planning met zich mee. Door de hoeveelheid verschillende disciplines die komen kijken bij het tot stand brengen van een bouwkuip, dient u als ontwikkelend aannemer in zee te gaan met verschillende bedrijven en toeleveranciers. Dat brengt risico’s met zich mee.

Damwanden

Grondwaterbemaling

Sloop

Waterbehandeling

Archeologie

NGE's

Verontreinigde grond

Onderzoek & ontwerp

Zou het niet mooi zijn als alle werkzaamheden die komen kijken bij het realiseren van de bouwkuip uit één hand kunnen komen? Zonder enig risico, met het gemak van slechts één aanspreekpunt? Dat kan bij Kleywegen! De focus van de opdrachtgever komt daardoor te liggen op datgene waar hij goed in is: het realiseren van het bouwproject.

Deskundigheid en vakmanschap in het hele proces.

Kleywegen heeft de kennis, de mensen en de middelen in huis om een complete bouwkuip te realiseren waarbij de opdrachtgever zich kan focussen op z’n eigen proces en werkzaamheden.

Expertises daarbij zijn:

Kleywegen komt in beeld van ontwerpfase tot oplevering van de schone, droge en bouwrijpe bouwkuip. Daarbij draagt Kleywegen alle risico’s die kunnen voorkomen, ook als er sprake is van afvoer van verontreinigde grond. Het is dus letterlijk ‘bouwen zonder zorgen’. Alle coördinatie rondom de werkzaamheden ligt bij Kleywegen.

Alle Voordelen van Bouwkuip op Maat

Het voordeel voor de ontwikkelend aannemer is meervoudig:

Vraag Bouwkuip op maat aan bij Kleywegen

Eerst iemand spreken? Bel dan naar (0348) 68 94 46