Kom langs en schrijf je in!

Vanaf woensdag 4 september a.s. kun je bij ons niet solliciteren met een brief. Jouw CV hebben we niet nodig. We vinden jouw verleden, waar je vandaan komt, wat voor geloof je hebt, hoe oud je bent, hoeveel diploma’s je hebt of niet totaal niet interessant. Het enige dat telt is wat jij komt doen en wat jij wilt.

De enige voorwaarde die we stellen is dat jij bij ons langs komt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Dan zet je jouw naam op onze inschrijflijst. Sta je bovenaan de lijst, dan nodigen we je binnen een week uit voor een kennismakingsafspraak. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt.

Wanneer kun je langs komen? Elke werkdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Adres: Kleywegen BV, Edisonweg 15 in Woerden

 

Wat hebben wij te bieden?
–         Diverse algemene werkzaamheden
–         Uren in overleg tussen 0-40 uur
–         Werktijden in overleg tussen 08:00 – 18.00 uur
–         Werkdagen in overleg van maandag t/m vrijdag

Wat vragen wij van jou?
–         Een gezonde wil om te werken
–         Minimaal 10 kg kunnen tillen
–         Minimaal 6 uur per dag op je benen staan.

Als algemeen medewerker ga je aan de slag waar het op dat moment nodig is. Het is belangrijk dat je minimaal 10 kilo kunt tillen. Ook moet je 6 uur per dag staand kunnen werken. Verder is het aantal uren in overleg. Wat ons betreft mag je voor 40 uur aan de slag, maar soms kan het beter zijn om rustig te beginnen en het aantal uren op te bouwen. Zeker als je wat langer niet hebt gewerkt. Het doel is dat we samen met jou toewerken naar een vast dienstverband.

Diverse algemene werkzaamheden zijn bijvoorbeeld schoonmaken van plantsoenen, inpakken, uitpakken of samenstellen van producten, opruimen en schoonmaken van bouwterreinen, sorteren en stickeren van goederen,  kwaliteitscontroles, enzovoorts

 

Kleywegen Groep

De Kleywegen groep is een groep van 8 bedrijven in de techniek waar we hard werken en trots zijn op ons werk. Als je bij ons wilt werken als algemeen medewerker, dan voeren we geen sollicitatiegesprek. We stellen geen vragen over je verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor de vacature. Op deze manier willen we kansen geven aan mensen die het anders niet lukt om aan een baan te komen. Wij geloven dat iedereen een talent heeft en wij willen jou helpen om dat talent te ontwikkelen.  Wil jij dat ook?

Bij de Kleywegengroep horen de volgende technische bedrijven:

  • Kleywegen BV
  • Kleybruggen BV
  • Vermeij Schilderwerken BV
  • Gebr. Van Leeuwen Boringen BV
  • Van Veen Glas BV
  • Cor Werkt Beter
  • De BentonietFabriek
  • DTE BV

Deze bedrijven zijn allemaal in Woerden gevestigd.

 

 

Route

Er zijn verschillende manieren om bij ons te komen. Ons kantoor zit op het industrieterrein Honthorst in Woerden. Klik hier voor voor een routebeschrijving.