Kleywegen

Vacature Vakman GWW

Werk je graag samen met je collega’s aan uitdagende wegenbouw en infra projecten? Voel je je prettig in een familiebedrijf waar ‘samenwerken’ nog echt samen werken betekent? En heb je ervaring als vakman gww? Dan nodigen we je uit te solliciteren bij Kleywegen, gevestigd in Woerden, voor de functie: Vakman gww.

Wat ga je doen?

Als vakman gww werk je samen met je collega’s aan uitdagende infra- en wegenbouw projecten. De projecten zijn erg afwisselend. Als vakman gww ben je bezig met je vak en zorg je samen met je collega’s dat het project met een goed eindresultaat wordt afgerond. Je voert verschillende infra werkzaamheden uit op de bouwplaats. Hierbij werk je goed samen met collega’s en heb je veiligheid hoog in het vaandel staan.

Wie zoeken wij?

Kleywegen zoekt een vakman gww die zich prettig voelt in een familiebedrijf. Wij krijgen energie van het werken aan mooie projecten. Daarvoor doen we alles, ieder binnen zijn eigen vakgebied. We vullen elkaar aan en gaan samen voor het beste resultaat. De vakman gww die bij ons past is dan ook iemand met passie voor het vak. Iemand die flexibel is en graag samenwerkt om tot mooie projectresultaten te komen.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:
• een afgeronde passende LBO opleiding.
• bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie.
• rijbewijs B.
• geldig VCA-VOL certificaat.

Bekijk de sfeerimpressie van Kleywegen

Wat bieden wij?

Wij zijn een echt familiebedrijf met passie voor ons vak. We zijn onafhankelijk en willen dat ook blijven. Daarom willen we groeien en innoveren, dat doen we met elkaar. Kleywegen heeft dan ook een open cultuur waar eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Kom je ons team versterken als vakman gww dan bieden we je naast een fijne werkomgeving uiteraard:
• een fulltime baan met een goed salaris
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra
• genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en cv naar info@kleywegen.nl Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Harm Koster of Jelle van der Kleij via 0348 689 446

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.