Kleywegen

Vacature Mobiele Kraanmachinist

Werk je graag samen met je collega’s aan uitdagende wegenbouw en infra projecten? Voel je je prettig in een familiebedrijf waar ‘samenwerken’ nog echt samen werken betekent? En heb je ervaring als kraanmachinist op een mobiele kraan? Dan nodigen we je uit te solliciteren bij Kleywegen, gevestigd in Woerden, voor de functie: Mobiele kraanmachinist.

Wat ga je doen?

Als machinist van een mobiele kraan werk je samen met grondwerkers aan uitdagende infra- en wegenbouw projecten. De projecten zijn erg afwisselend. Van werk aan watergangen tot aan het leggen of verwijderen van rioleringsbuizen. Van inmeten, graven en dichten van sleuven tot het verwijderen van verontreinigde grond. Iedere dag zal anders zijn! Bij Kleywegen mogen vakmannen nog vakmannen zijn, we geven je dus ook de ruimte om klein onderhoud aan je kraan en hulpmaterialen te verrichten.

Wie zoeken wij?

Kleywegen zoekt een kraanmachinist die zich prettig voelt in een familiebedrijf. Wij krijgen energie van het werken aan mooie projecten. Daarvoor doen we alles, ieder binnen zijn eigen vakgebied. We vullen elkaar aan en gaan samen voor het beste resultaat. De mobiele kraanmachinist die bij ons past is dan ook iemand met passie voor het vak. Iemand die het project centraal stelt, flexibel is en graag samenwerkt met andere vakmannen.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:
• minimaal 3 jaar ervaring op een vergelijkbare machine.
• minimaal een afgeronde LBO opleiding.
• rijbewijs B.
• een hijsbewijs (of je bent bereid deze te halen.)
• geldig VCA-Basis certificaat.
• ervaring in het werken met verontreinigde grond (of je bent bereid een cursus Operationeel Medewerker Bodemsaneringen te volgen.)

Bekijk de sfeerimpressie van Kleywegen

Wat bieden wij?

Wij zijn een echt familiebedrijf met passie voor ons vak. We zijn onafhankelijk en willen dat ook blijven. Daarom willen we groeien en innoveren, dat doen we met elkaar. Kleywegen heeft dan ook een open cultuur waar eigen inbreng gewaardeerd wordt.

Kom je ons team versterken als Mobiele kraanmachinist dan bieden we je naast een fijne werkomgeving uiteraard:
• een fulltime baan met een goed salaris
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra
• genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en cv naar info@kleywegen.nl Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Harm Koster of Jelle van der Kleij via 0348 689 446 

Klik voor de vacature rupskraanmachinist hier 

Acquisitie door derden wordt niet op prijs gesteld.