In aansluiting op de reeds uitgevoerde terreininrichting van het nieuw gebouwde appartementencomplex naast station Alphen aan de Rijn hebben wij voor de gemeente ook de herinrichting van het terrein rondom het gebouw en station uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het herinrichten van de Prins Bernhardlaan en de fietsenstalling bij het station. De Prins Bernhardlaan is voorzien van nieuw asfalt op de rijweg en het fietspad en een nieuw trottoir van gebakken bestratingsmateriaal.

Bij het station hebben wij een nieuwe fietsenstalling gerealiseerd. De uitgevoerde werkzaamheden zijn o.a. het slopen van de funderingen van de oude fietsenstalling, bodemsanering onder BRL 7004 certificaat, aanbrengen van terreinriolering en lijngoten, plaatsen van keerwanden t.b.v. een verdiepte fietsenstalling, planten van bomen en hagen, plaatsen van fietsenrekken en aanbrengen van bestrating en betonbanden.