Bijzondere ervaring in de kraan

Wat zou je nu altijd nog eens willen doen? Mooi idee voor een item in de krant! Journaliste Danielle Verweij wilde graag een grote gele kraan besturen! En dat mocht voor heel even van Matthijs Bolk, kraanmachinist bij Kleywegen en aan het werk in de Nijverheidsbuurt in Zegveld. Bijzonder, een dame in de kraan! Toch maar omscholen Danielle?

Aannemer voor project in Zegveld

Net voor de bouwvak hebben wij het heugelijke nieuws ontvangen dat wij de aannemer zijn voor het renoveren van de Zegveldse Sluis aan de Grecht in Zegveld.

Wij kijken er naar uit om dit mooie project uit te voeren!

Reconstructie Nijverheidsbuurt in Zegveld

Door het verzakken van de grond bij de Nijverheidsbuurt in Zegveld wordt de weg en het riool gereconstrueerd. Om toekomstige verzakkingen te voorkomen wordt er een goede fundering gelegd. Benieuwd naar het project van de Nijverheidsbuurt? Houd de ontwikkelingen op onze website in de gaten.

Circulaire uitvoering voor restaurant Utrecht

Vorige week opende het Utrechtse restaurant “The Green House” zijn deuren. Als aannemer hebben wij ook grondwerkzaamheden uitgevoerd, die passen in de denkgedachte achter The Green House. Wij hebben voor het gebouw de fundatieblokken, riolering hemel- en droogwaterafvoer, drainage en gebruikte tegels geleverd. Het gebouw is 100% circulair. Wij hebben rekening gehouden met de zogenaamde circulaire economie door gebruik te maken van de juiste materialen en systemen,

Lees ook een artikel over The Green House in de Cobouw.

Vijf nieuwe verkeersbruggen Land van Winkel Abcoude

Wij realiseren vijf nieuwe verkeersbruggen voor een goede bereikbaarheid en verbinding in de nieuwbouwwijk Land van Winkel in Abcoude. Voor de komst van de verkeersbruggen voeren wij onder andere grondwerkzaamheden uit. Benieuwd naar onze andere werkzaamheden bij dit project? Lees meer over het project hier.